Dobrotvori Društva

Zdravstveni centar Zaječar

Zdravstveni centar Zaječar osim podrške i finansijski je podržao izradu sajta SLD-Podružnice Zaječar doniranjem polovine potrebnih sredstava za sajt.

Ovom prilikom članovi Podružnice se zahvaljuju na podršci da svi zdravstveni radnici i saradnici blagovremeno budu informisani o događajima u vezi struke.

Detaljnije

 
Internistička ordinacija “ Dr Bastać“Zaječar
 
Prim. dr sc med Dušan Bastać,lekar, primarijus, specijalista internista-kardiolog, magistar i doktor medicinskih nauka . Uža naučna oblast: Kardiologija..Internistička ordinacija “ Dr Bastać“.Ul Kosančićev venac br 16,19000 Zaječar.
Prim. dr sc med Dušan Bastać aktivno pomaže i učestvuje u radu SLD Podružnice Zaječar. Aktivan je učesnik velikog broja svih KE: stručnih sastanaka,seminara,simpozijuma. Autor je testa u pisanoj formi.Materijalno i logistički  je podržao održavanje velikog broja Timočkih medicinskih dana (TMD). Glavni i jedini sponzor za novčane nagrade MLADIM AUTORIMA od osnivanja sesije "Mladi autori"u okviru TMD:nagrade za originalni istraživački rad i nagrade za prikaz slučaja.
U ime članova zahvaljujemo na nesebičnoj podršci.

 

Specijalna bolnice za rehabilitaciju "Gamzigrad" u Zaječaru, Gamzigradska Banja

 

Specijalistička ginekološka ordinacija "Femina"

Dr Biljana Popović,specijalista ginekologije I akušerstva. Naselje Kraljevica TZCL, 19000 ZAJEČAR